X

Watt Elteknik AB

Watt Elteknik AB säljer kvalitativa och professionella elinstallationer med stor respekt till kunden och dennes tid och behov. Företagets verksamhetsområde är hela Värmland, med bas i Karlstad.
Watt Elteknik AB drivs av Johan Fredholm. Johan har 11 års erfarenhet av branschen och har tidigare arbetat som montör, arbetsledare och platschef.

Vi arbetar utifrån fyra ledord

Respekt

Kvalitet

Kunskap

Professionalism

heart

RESPEKT

är företagets huvudledord. Alla som möter Watt Elteknik AB ska bemötas med respekt. Våra kunder – deras tid och behov, våra samverkanspartners och övriga aktörer på marknaden.

KVALITET

står för att allt som levereras av Watt Elteknik AB levereras med en hög grad av kvalitet. Allt från våra tjänster, det material vi använder, de varor vi säljer, till de offerter och fakturor vi skickar.

check
hat

KUNSKAP

står för att vi levererar med hög kunskap. Vi levererar ingenting vi inte har tillräcklig kunskap om. Är vår kunskap begränsad skaffar vi oss kunskap för att kunna leverera eller hänvisar kunden till någon som har den kunskap vi saknar. Vi har även ett team runt oss som kompletterar oss i den kunskap vi saknar.

PROFESSIONALISM

står för att vi ska uppfattas som marknadens bästa elektriker. Genom att vi är proffs inom vårt område kan kunder som anlitar Watt Elteknik AB förvänta sig en förstklassig tjänst. Vår professionalism säkras i våra övriga ledord som är de som du som kund kommer kunna se vår professionalism genom.

star